Η ζωή στη Volterra

Συναρπαστική επαγγελματική ζωή, δημιουργικότητα, πρόκληση, έμπνευση και φυσικά ανέλιξη σε ένα δυναμικό και ανερχόμενο κλάδο.

Οι άνθρωποι βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο των εργασιών μας, καθώς οι άνθρωποι μας είναι αυτοί που δημιουργούν την επιτυχία μας. Φυσικά υπάρχουν διαδικασίες και συστήματα, όμως η ομάδα μας αποτελεί το θεμελιώδη λίθο της ανάπτυξης μας. Έχουμε δεκάδες παραδείγματα ανθρώπων που ήρθαν στην εταιρεία σε ένα πιο αρχικό στάδιο απασχόλησης και έχουν αναπτυχθεί σε ηγέτες ομάδων και τμημάτων.

Η Volterra είναι ένας κόσμος ευκαιριών, που ακούει, νιώθει, εξελίσσει, προσαρμόζεται και συνθέτει προσωπικότητες και δεξιότητες.

Τα οφέλη να εργάζεσαι μαζί μας

Πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να ανταμείβεται για την σκληρή δουλειά και αφοσίωση του. Δουλεύοντας στην Volterra, σου προσφέρονται μεγάλες δυνατότητες για να εξελίξεις την καριέρα σου σε ένα νέο και ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο περιβάλλον, με ανταγωνιστικό μισθό και όλα τα παρακάτω προνόμια:

Ιδιωτική Ασφάλιση
Νοιαζόμαστε για την υγεία σας προσφέροντάς σας πολλά προνόμια σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους.

Εστιατόριο
Στο κτίριο μας λειτουργεί εστιατόριο και καφέ με πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα του για όλους μας τους εργαζομένους.

Άθληση
Προτρέπουμε όλους τους εργαζομένους μας να συμμετέχουν στην Volter-run Team.

Εκπαίδευση
Στην Volterra διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια που καλύπτουν όλο το γνωστικό φάσμα αλλά και τις ανάγκες των στελεχών μας.

Contact us