Μαρούσι, 18/11/2020

Ραγδαία η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων το 2020

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020. Σ’ έναν μόλις χρόνο η Volterra αριθμεί 14 νέα καταστήματα πανελλαδικά, ενώ συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης των σημείων λιανικής και άμεσης επαφής με τους καταναλωτές. Η λειτουργία του 14ου καταστήματος ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Τρίπολη και έως το τέλος του 2020 θα λειτουργήσουν άλλα 3 νέα καταστήματα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

Εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που προτάσσει ισχυρές προκλήσεις στις επιχειρήσεις, η Volterra, πιστή στο όραμά της για συνεχή ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και των καταναλωτών, προχωρά δυναμικά στην ανάπτυξη και διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων ενέργειας, τα Volterra Shops. Σε αυτή την προσπάθεια, ο στόχος της εταιρείας είναι διττός. Αφενός, να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, παρέχοντάς τους το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου και αφετέρου, να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ο κος Πάνος Νίκου, Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra A.E. σημείωσε ότι «η ραγδαία ανάπτυξη των Volterra Shops, μέσα σε πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, οφείλεται στους ανθρώπους μας, οι οποίοι αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Όλοι εμείς στη Volterra, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου μέλλοντος για όλους μας».

Στα καταστήματα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου της Volterra (άμεση εξόφληση λογαριασμών, νέες συνδέσεις, αλλαγή παρόχου και ηλεκτρολογικά σχέδια) και να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές και τα καινοτόμα προγράμματα της εταιρείας για το σπίτι και την επιχείρησή τους. «Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη η Volterra επενδύει με συνέπεια στα Volterra Shops», δήλωσε ο Διευθυντής Λιανικής κος Θάνος Μουγκαράκης, ενώ σημείωσε, επίσης, ότι «στόχος της εταιρείας είναι μέσα από ένα καινοτόμο σύστημα Franchise, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά και να έρθουμε πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα να προσφέρουμε μια βιώσιμη πρόταση σε νέους επιχειρηματίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός των Volterra Shops χαρακτηρίζεται έντονα από το στοιχείο της οικολογίας, αντικατοπτρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και τις αρχές της εταιρείας, ενώ η αισθητική τους βασίζεται στην αρμονική και ορθολογική σχέση της Volterra με το περιβάλλον, την οικονομία και το κοινωνικό σύνολο, που αποτελεί και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στη συνολική λειτουργία της. Άλλωστε, το στοιχείο προστασίας του περιβάλλοντος είναι κομβικό, καθώς η Volterra παράγει ενέργεια αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες για το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Για τη Volterra AE

Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας

18/11/2020
Δελτίο Τύπου: Ραγδαία η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων το 2020

Δελτίο Τύπου: Ραγδαία η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων το 2020

Σ’ έναν μόλις χρόνο η Volterra αριθμεί 14 νέα καταστήματα πανελλαδικά, ενώ συνεχίζει το πλάνο...
16/11/2020

Volterra Shops: Λειτουργούν υπεύθυνα και με ασφάλεια

Για την προστασία όλων μας, τα καταστήματα της Volterra προσαρμόζουν το ωράριό τους...
29/10/2020
Δελτίο Τύπου: Ραγδαία η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων το 2020

Δελτίο Τύπου: Νέο Volterra Shop στο Βόλο

Τώρα οι κάτοικοι του Βόλου υποδέχονται τη Volterra με όλη τη θετική τους ενέργεια...
29/06/2020
Εκπαιδετικό σεμινάριο επίσημου δικτύου Volterra Shop

Εκπαιδευτικό σεμινάριο επίσημου δικτύου Volterra Shop Βορείου Ελλάδος

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο δικαιοδόχων/franchisees της Volterra...
01/06/2020
Νέα υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ για την Online Δήλωση Βλάβης

ΔΕΔΔΗΕ: Διαδικτυακή εφαρμογή για δήλωση βλάβης

Με την παρούσα εφαρμογή οι καταναλωτές μπορούν, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του ΔΕΔΔΗΕ...
20/05/2020
Ο CEO της Volterra κ. Πάνος Νίκου στην εφημερίδα DIE WELT. Ο κ. Νίκου, έκανε λόγο για ζητήματα που αφορούν τις επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας.

“Συνέντευξη κ. Πάνου Νίκου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Volterra, στην εφημερίδα DIE WELT”

Η συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Volterra Πάνου Νίκου στην εφημερίδα DIE WELT..
Contact us