Σύστησε τη Volterra στους φίλους σου και κέρδισε

Είναι ωραίο να κερδίζεις περισσότερα !

Σύστησε τη Volterra στους φίλους σου και κέρδισε. Εμείς, επιβραβεύουμε τη προσπάθεια σου να έρθει ένας φίλος/η σου στην οικογένεια της Volterra με 20 € έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό ρεύματος σου.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ!

Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα σύστασης
και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς !

Να είσαι σίγουρος ότι ο φίλος/η σου θα είναι χαρούμενος/η, αφού από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνει χαμηλότερη τιμή
ρεύματος σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που καλύπτουν και τους πλέον απαιτητικούς/ες.

Όροι του Προγράμματος “Invite a Friend”

-Η απόδοση της έκπτωσης των 20€ θα υλοποιηθεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό ρεύματος σας, από την ημερομηνία ενεργοποίησης-εκπροσώπησης του φίλου/η σας στη Volterra. Επίσης κάθε υφιστάμενος ή μελλοντικός πελάτης της Volterra, μπορεί να προσκαλέσει το πολύ έως και 2 φίλους/ες του. Η απόδοση της έκπτωσης αφορά σε παροχές ηλεκτρικής ενέργειας που είναι σε διαφορετικό ΑΦΜ. Για τη σύσταση του φίλου σας επιβεβαιώνετε ότι τον έχετε ενημερώσει και έχετε λάβει και τη σχετική του έγκριση, προκειμένου να δεχτεί επικοινωνία από τη Volterra.

Με την αποστολή της παρακάτω σχετικής φόρμας επικοινωνίας, αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους καθώς και τους σχετικούς όρους της ιστοσελίδας.

Η ΡΑΕ είναι η εποπτεύουσα αρχή στον τομέα της προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, κάθε καταναλωτής μπορεί να απευθύνεται στη ΡΑΕ σχετικά με θέματα συναφή με τη διαδικασία προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.

Τα στοιχεία μου

Ο/Η φίλος/η μου

Ναι
Ναι

Contact us