Δελτίο Τύπου: Σε λειτουργία δύο νέα έργα ΑΠΕ συνολικής ισχύος 57MW

11/03/2021

Η Volterra για 2η συνεχόμενη χρονιά στη φανέλα της ΠΑΕ Καλαμάτας

20/04/2021
Προβολή όλων

Δελτίο Τύπου: Volterra, μας προσφέρετε…σας προσφέρουμε!

Μας προσφέρετε…σας προσφέρουμε!

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021. Η παγκόσμια συγκυρία της πανδημίας Covid-19 έχει αναδείξει ως αδήριτη ανάγκη την ενίσχυση της αλληλεγγύης και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα οι εταιρείες μπορούν και οφείλουν να προσφέρουν και να δίνουν το παρών σε αυτή την προσπάθεια. Στο πλαίσιο αυτό, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού σε εκείνους που περισσότερο από έναν χρόνο τώρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δηλαδή στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ, η Volterra προσφέρει ως δώρο την εγγύηση και τις πάγιες χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για ένα χρόνο.

Αυτή η νέα προσφορά έρχεται να συμπληρώσει τις παροχές και τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρεία στους καταναλωτές από την αρχή της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Δώρο την εγγύηση και τα πάγια για ένα χρόνο
  • Έκπτωση 45% στην ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο
  • Άρση της ρήτρας πρόωρης αποχώρησης

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, όπου οι αντοχές του συστήματος υγείας της χώρας μας δοκιμάζονται, η συνεισφορά των Ιατρών και Νοσηλευτών του ΕΣΥ στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ζωής όλων μας είναι ύψιστης σημασίας. Όλοι εμείς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς για τη σκληρή μάχη που δίνουν καθημερινά σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Η Volterra, μέλος του ομίλου AVAX, ως ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς πράσινης ενέργειας αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές (Α.Π.Ε.) και παρόχους συνδυαστικών πακέτων ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, αναγνωρίζει αυτή την προσφορά και από την θέση ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να δίνει δυναμικό «παρών» στην συλλογική προσπάθεια τόσο του υγειονομικού προσωπικού της χώρας όσο και άλλων επαγγελματικών ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης που δίνουμε ως κοινωνία.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα Volterra Shop ή καλέστε μας στο 2130 88 3000 και μάθετε περισσότερα.

 

Για τη Volterra AE

Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας