Νέος Διευθυντής Λιανικής Ρεύματος και Αερίου ο κ. Δημήτρης Αϋφαντής

02/09/2021

Volterra Επίσημος Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ για 3η συνεχόμενη χρονιά

19/10/2021
Προβολή όλων

Νέος Retail Sales Manager στη Volterra ο κ. Ιωάννης Αργυρόπουλος


Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021. Ο κ. Αργυρόπουλος, καταξιωμένο στέλεχος, με μακρά και επιτυχημένη σταδιοδρομία στις πωλήσεις στον κλάδο της ενέργειας, έρχεται να ενισχύσει με την πολυετή εμπειρία του την ομάδα πωλήσεων Λιανικής Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της Volterra.

Στην επαγγελματική του πορεία, ο κ. Αργυρόπουλος εργάστηκε σε θέσεις ευθύνης σημαντικών εταιριών του κλάδου της ενέργειας,  ως Προϊστάμενος Μεγάλων Λογαριασμών στην Elpedison και Μηχανικός Πωλήσεων στην εταιρεία Φυσικό Αέριο Αττικής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Η ένταξη του κ. Αργυρόπουλου στο ανθρώπινο δυναμικό της Volterra αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής δέσμευσης της εταιρείας να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους καταναλωτές της, ενώ θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ήδη δυνατή και δεμένη ομάδα πωλήσεων Λιανικής Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της εταιρείας.

Ο Διευθυντής Λιανικής Ρεύματος και Αερίου της Volterra, κ. Δημήτρης Αϋφαντής δήλωσε: “Με χαρά καλωσορίζουμε τον κ. Ιωάννη Αργυρόπουλο στη μεγάλη οικογένεια της Volterra. Ο κ. Αργυρόπουλος είναι ένα διακεκριμένο στέλεχος με μακρά εμπειρία στις πωλήσεις και γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες της αγοράς ενέργειας στη χώρα μας. Είμαι βέβαιος ότι, με την παρουσία, τη δυναμική, το ήθος και τις γνώσεις του, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη, στην εξωστρέφεια και τη διείσδυση των υπηρεσιών μας και του brand της Volterra σε νέες αγορές και ομάδες κοινού, δικαιώνοντας την επιλογή μας.”

Για τη Volterra ΑΕ

Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας