Εκπαιδετικό σεμινάριο επίσημου δικτύου Volterra Shop

Εκπαιδευτικό σεμινάριο επίσημου δικτύου Volterra Shop Βορείου Ελλάδος

29/06/2020

Volterra Shops: Λειτουργούν υπεύθυνα και με ασφάλεια

16/11/2020
Προβολή όλων

Δελτίο Τύπου: Νέο Volterra Shop στο Βόλο

Δελτίο Τύπου: Ραγδαία η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων το 2020

 

Μαρούσι, 29/10/2020

Νέο Volterra Shop στο Βόλο

Ενισχύεται περαιτέρω το δίκτυο των Volterra Shops με το 14ο κατάστημα

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020. Συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξης των σημείων λιανικής και άμεσης επαφής με τους καταναλωτές, η Volterra ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 14ου καταστήματός της σε όλη την επικράτεια, αυτή τη φορά στο Βόλο.

Το νέο Volterra Shop βρίσκεται στην καρδιά του Βόλου, σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης, στη διεύθυνση Ιάσονος 84. Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Volterra, κος Θάνος Μουγκαράκης σημείωσε: «Στόχος μας είναι, μέσα από ένα καινοτόμο σύστημα Franchise, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά και να έρθουμε πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα, ώστε να προσφέρουμε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός των Volterra Shops χαρακτηρίζεται έντονα από το στοιχείο της οικολογίας, αντικατοπτρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και τις αρχές της εταιρείας, ενώ η αισθητική τους βασίζεται στην αρμονική και ορθολογική σχέση της Volterra με το περιβάλλον, την οικονομία και το κοινωνικό σύνολο, που αποτελεί και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στη συνολική λειτουργία της. Άλλωστε, το στοιχείο προστασίας του περιβάλλοντος είναι κομβικό, καθώς η Volterra παράγει ενέργεια αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Με την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος του δικτύου, πλέον και οι πολίτες της Μαγνησίας έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου της Volterra (άμεση εξόφληση όλων των λογαριασμών, νέες συνδέσεις ηλεκτροδότησης, αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος) και να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές και τα καινοτόμα προγράμματα της εταιρείας για το σπίτι και την επιχείρησή τους και να κερδίσουν:

• 45% έκπτωση στο Ηλεκτρικό Ρεύμα
• 45% έκπτωση στο Φυσικό Αέριο

Συνεχίζοντας την προσπάθεια εδραίωσής της ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος οικονομικής ενέργειας για τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η Volterra έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο των Volterra Shops. Περισσότερες πληροφορίες για το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Για τη Volterra AE

Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας