Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεγάλους καταναλωτές φυσικού αερίου με ετήσια κατανάλωση άνω των 500 Mwh. Η εξατομικευμένη ανάλυση των αναγκών των επιχειρήσεων αυτής της κατηγορίας περιλαμβάνει την μελέτη των μηνιαίων καταναλώσεων φυσικού αερίου και εν συνεχεία την παρουσίαση των αποτελεσμάτων σε προσφορά–πρόταση συνεργασίας αναφορικά με την προμήθεια φυσικού αερίου.

Πλεονεκτήματα Προγράμματος:

  • Διαφανής χρέωση με σταθερό περιθώριο εμπορίας για όλο το έτος.
  • Εύκολη, γρήγορη και απλή αλλαγή προμηθευτή φυσικού αερίου, χωρίς κόστος ενεργοποίησης και χωρίς μετατροπές στην υπάρχουσα εγκατάσταση.
  • Απλός και ευανάγνωστος λογαριασμός, άμεσα συγκρίσιμος με τον ανταγωνισμό.
  • Άμεση εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και επίλυση προβλημάτων.

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας με γνώμονα την εμπειρία καθώς και τη συνεργασία μας με πλήθος μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών καταναλωτών θα αναλύσουν το καταναλωτικό σας προφίλ και θα συντάξουν για εσάς μια εξατομικευμένη προσφορά που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της εγκατάστασής σας για φυσικό αέριο.

Προκειμένου να μπορέσουμε όμως να προβούμε στην απαραίτητη δωρεάν οικονομοτεχνική ανάλυση αναφορικά με τις παροχές φυσικού αερίου των εγκαταστάσεων σας, θα χρειαστεί να μας αποστείλετε τους τελευταίους 12 λογαριασμούς.

Μπορείτε να μας αποστείλετε τους λογαριασμούς σας είτε μέσω με e-mail στο sales@volterra.gr, είτε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.

ΒΓΒΥΒΧΒΑΓΒΜ
RadioGoogleΑπό άλλα websitesFacebookΆλλο (π.χ Περιοδικό, Εκδήλωση, Σύσταση από γνωστό, κα)

Ναι
Ναι

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα είμαστε σε επαφή σύντομα. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν προτιμάτε.

Θα ήθελα να συζητήσουμε

Ναι
Ναι

Contact us