Το πρόγραμμα παρέχει σε επιχειρήσεις, συνδυαστικά με το ρεύμα, τη δυνατότητα αξιοποίησης των ωφελειών του φυσικού αερίου (ευέλικτο και ασφαλές καύσιμο υψηλής απόδοσης, πληρωμή μετά την κατανάλωση, αποδέσμευση αποθηκευτικών χώρων) παράλληλα με τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας και σημαντικών χρηματικών πόρων, στο πλαίσιο χαμηλών και ξεκάθαρων χρεώσεων που κάθε επιχειρηματίας επιθυμεί.

Πλεονεκτήματα Προγράμματος:

  • Εξοικονόμηση στον λογαριασμό του φυσικού αερίου σας που μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 20% σε συνδυασμό με την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Έως και 50% έκπτωση στην εγγύηση του προηγούμενου Παρόχου σας (100% έκπτωση σε περίπτωση ενεργοποίησης πάγιας εντολής εξόφλησης λογαριασμών).
  • Εύκολη και γρήγορη αλλαγή προμηθευτή φυσικού αερίου χωρίς πρόσθετο κόστος και χωρίς μετατροπές στην υπάρχουσα εγκατάσταση.
  • Άμεση εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και επίλυση προβλημάτων.
  • Απλός και ευανάγνωστος λογαριασμός, άμεσα συγκρίσιμος με τον ανταγωνισμό.
  • Αξιόπιστος και ξεκάθαρος τρόπος τιμολόγησης (Σταθερό περιθώριο εμπορίας πρόσθετα της Οριστικής Μοναδιαίας Τιμής εκκίνησης της Τριμηνιαίας Δημοπρασίας της ΔΕΠΑ).

Πακέτο (Εμπορικό):

Είδος Τιμολογίου Χρέωση Παγίου Περιθώριο Εμπορίας (€/kWh)
 Εμπορικό 0.25 Τύπος υπολογισμού τιμής προμήθειας φυσικού αερίου σε €/kWh = [Οριστική Μοναδιαία Τιμή Εκκίνησης Εκάστοτε Τριμηνιαίας Δημοπρασίας του έτους που αφορά η περίοδος κατανάλωσης σε $/kWh] / [ «Ισοτιμία Αναφοράς Δολαρίου ΗΠΑ – Ευρώ», όπως αυτή ανακοινώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την 10η ημερολογιακή ημέρα του επόμενου μήνα από το μήνα κατανάλωσης ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον η πρώτη είναι αργία ] + [0.015€/kWh]
Έκπτωση: 100% στη Χρέωση Παγίου και 20% στη Χρέωση Προμήθειας

Σύνδεση στη Volterra

Τι χρειάζεται για να συνδεθείτε:

Λοιποί όροι

* Για να δείτε τους Γενικούς Όρους Προμήθειας για τα Εμπορικά Προγράμματα, πατήστε ΕΔΩ.

* Για να ενημερωθείτε για την Πολιτική Εγγύησης, πατήστε ΕΔΩ.

* Μπορείτε να μας αποστείλετε συμπληρωμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε μέσω E-mail στο sales@volterra.gr, είτε μέσω Fax στο 2130 88 3299.

* Οι Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις καθορίζονται από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και εμφανίζονται διακριτά στον λογαριασμό σας. Για να δείτε τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις πατήστε ΕΔΩ.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα είμαστε σε επαφή σύντομα. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν προτιμάτε.

Θα ήθελα να συζητήσουμε

Ναι
Ναι

Contact us