Η Volterra Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών

25/01/2021

Δελτίο Τύπου: Certified Green Energy από τη Volterra

17/02/2021
Προβολή όλων

Δελτίο Τύπου: Η Volterra 2η συνεχόμενη χρονιά νικήτρια στα Franchise Awards 2021

Μαρούσι, 04/02/2021

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021. Η Volterra, μέλος του ομίλου AVAX, ως ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς πράσινης, καθαρής ενέργειας αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.) και παρόχους συνδυαστικών πακέτων ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, απέσπασε μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2021, με το δίκτυο των Volterra Shops να αναδεικνύεται ως το ECO FRIENDLY FRANCHISE.

Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της περσινής πολύ μεγάλης διάκρισης των Volterra Shops ως Franchise Green Energy και επιβεβαιώνει ότι ο σχεδιασμός των Volterra Shops χαρακτηρίζεται έντονα από το στοιχείο της οικολογίας, αντικατοπτρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και τις αρχές της εταιρείας, ενώ η αισθητική τους βασίζεται στην αρμονική και ορθολογική σχέση της Volterra με το περιβάλλον, την οικονομία και το κοινωνικό σύνολο, που αποτελεί και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στη συνολική λειτουργία της. Άλλωστε, το στοιχείο προστασίας του περιβάλλοντος είναι κομβικό, καθώς η Volterra παράγει ενέργεια αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το βραβείο παρέλαβε για τη Volterra ο Διευθυντής Λιανικής κ. Θάνος Μουγκαράκης, η υπεύθυνη Δικτύου καταστημάτων Volterra Shops κ. Δανάη Λογοθέτη και ο Σύμβουλος Ανάπτυξης Franchise της Volterra κ. Αναστάσιος Σκιαδόπουλος.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό στο χώρο του franchise στη χώρα μας. Η διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise) και με Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise.

Περισσότερες πληροφορίες για το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ > www.volterra.gr/store/

 

Για τη Volterra AE

Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας