ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ FORWARD

volterra-forward
Φυσικό αέριο και στο σπίτι, για να πληρώνεις μόνο όσα καταναλώνεις. Γνωρίζουμε πόσο κρίσιμο είναι σήμερα το κόστος της ενέργειας για όλους. Γιατί η Volterra υπήρξε από το ξεκίνημά της πολύτιμος σύμμαχος των νοικοκυριών της χώρας. Σήμερα, θέλοντας να στηρίξει κάθε σπίτι, δημιουργεί το Νέο Πρόγραμμα FORWARD HOME, που σχεδιάστηκε με βάση την παράδοση της Volterra να χτίζει μαζί σας καθαρές σχέσεις, χωρίς ψιλά γράμματα. Για να πληρώνετε μόνο όσα καταναλώνετε και να έχετε τη δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής, εφόσον επιλέξετε την πάγια τραπεζική εντολή

Χαρακτηριστικά Προγράμματος

Επιλέγοντας τη Volterra, μειώνετε τα έξοδά σας, ελέγχετε καλύτερα τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού σας και φέρνετε το σπίτι σας πιο κοντά σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Ανάλυση Κυμαινόμενης Χρέωσης Προμήθειας

Ο τρόπος υπολογισμού της κυμαινόμενης χρέωσης προμήθειας διαμορφώνεται ως εξής:

1,03 x TTF + 0,008€ / kWh
Πάγιο 3,50€ / μήνα

Όπου:

 • TTF  είναι το εικονικό σημείο συναλλαγών Τitle Transfer Facility ή Ταμείο Μεταφοράς Τίτλων της Ολλανδίας, που χρησιμοποιείται ως αγορά αναφοράς φυσικού αερίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εμπορεύεται σε €/kWh. Οι τιμές των προθεσμιακών προϊόντων φυσικού αερίου (παραγώγων) που εμπορεύονται στο TTF, αποτελούν τη βάση τιμολόγησης του κόστους προμήθειας φυσικού αερίου στην Ελληνική χονδρεμπορική αγορά.
 • Η Αναλογική Χρέωση Προμήθειας Φυσικού Αερίου κάθε μήνα ισούται με το προθεσμιακό προϊόν του TTF (Title Transfer Facility)* του μηνός αναφοράς.

 

Εμπιστεύσου κι εσύ τη Volterra!​

Γίνε πελάτης άμεσα και εύκολα​

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Θα ήθελα να συζητήσουμε για το πρόγραμμα “Forward για το Σπίτι Φυσικό Αέριο”

  Παρακαλώ επισυνάψτε μας ένα παλαιότερο λογαριασμό φυσικού αερίου(αρχείο έως 2MB (προαιρετικά).

  Ναι*

  Ναι

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  *Υποχρεωτικά πεδία