ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ FORWARD MEΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

volterra-forward

ρεύμα και στην Επιχείρηση. Γνωρίζουμε πόσο κρίσιμο είναι σήμερα το κόστος της ενέργειας για το μέλλον της επιχείρησής σας.
Γιατί η Volterra υπήρξε από το ξεκίνημά της πολύτιμος συνεργάτης των εταιριών μέσης τάσης, έχοντας αναπτύξει μεγάλη τεχνογνωσία στην υποστήριξη των εταιριών και βιομηχανιών της χώρας.
Σήμερα, θέλοντας να σταθεί δίπλα και στη μικρομεσαία επιχείρηση, δημιουργεί το Νέο Πρόγραμμα FORWARD BUSINESS για να πληρώνετε μόνο όσα καταναλώνετε.

Με το Νέο Πρόγραμμα FORWARD BUSINESS προχωράτε μόνο μπροστά:

Επιλέγοντας τη Volterra, επιλέγετε το βιώσιμο μέλλον της επιχείρησής σας!

Ανάλυση Κυμαινόμενης Χρέωσης Προμήθειας

Ο τρόπος υπολογισμού της κυμαινόμενης χρέωσης προμήθειας διαμορφώνεται ως εξής:

[ 1,25 * ( Τ.Ε.Α. + Λ.Π. ) ] + 0,0105€/kWh

Όπου:

Ο τρόπος υπολογισμού της κυμαινόμενης χρέωσης προμήθειας αναλύεται περαιτέρω στους Ειδικούς Όρους Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που συνοδεύουν την Αίτηση.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 138 του Νόμου 4951/2022 (ΦΕΚ Α’ 129/04.07.2022), για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από την 1η Αυγούστου 2022 έως την 1η Ιουλίου 2023 (που δύναται να παραταθεί περαιτέρω με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας ή να λήξει πριν την 1η Ιουλίου 2023) σε κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, οι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας ανακοινώνουν σε μηνιαία βάση και σε ευδιάκριτο σημείο στην ιστοσελίδα τους, έως την εικοστή ημέρα (20η) ημέρα του προηγουμένου μήνα (Μ-1), πριν από τον μήνα εφαρμογής (Μ), τις πάγιες χρεώσεις και τις χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για το σκέλος ισχύος και ενέργειας που εφαρμόζονται στα ανωτέρω τιμολόγια προμήθειας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εμπιστεύσου κι εσύ τη Volterra!​

Γίνε πελάτης άμεσα και εύκολα​

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Θα ήθελα να συζητήσουμε για το πρόγραμμα “Forward για την Επιχείρηση Ρεύμα”

  Παρακαλώ επισυνάψτε μας ένα παλαιότερο λογαριασμό ρεύματος(αρχείο έως 2MB (προαιρετικά).

  Ναι*

  Ναι

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  *Υποχρεωτικά πεδία