Η Volterra, εκθέτης και Μέγας Χορηγός της ΕΞΠΟΤΡΟΦ2017

Η Volterra Συμμέτοχος και Μέγας Χορηγός της ΕΞΠΟΤΡΟΦ2017

17/01/2017
Συμμετοχή της Volterra σε στρογγυλή τράπεζα ενέργειας
Συμμετοχή Της Volterra Σε Στρογγυλή Τράπεζα Για Θέματα Ενέργειας
04/02/2017
Προβολή όλων

Ειδική Προσφορά Volterra για ΕΞΠΟΤΡΟΦ17

Ειδική Προσφορά της Volterra για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ2017

Από: Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας | Volterra ΑΕ

Μαρούσι, 17/01/2017

Με τη βοήθεια της Volterra από την ΕΞΠΟΤΡΟΦ, βγαίνετε διπλά κερδισμένοι!

Καθώς ερχόμενοι στην έκθεση, πέρα από τη μαγεία των γεύσεων που θα σας κατακτήσουν, κερδίζετε και από την αποκλειστική προσφορά της Volterra για όλους τους εκθέτες & επισκέπτες της ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Με την Ειδική Προσφορά της Volterra για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ2017, που σας προσφέρει ένα επιπλέον 5% έκπτωση επί του νέου, ήδη, πολύ προνομιακού της τιμοκαταλόγου, διατηρώντας παράλληλα και το 10% της έκπτωσης συνέπειας πληρωμών.

Αν συνυπολογίσετε και το γεγονός ότι κανένα συμβόλαιο της Volterra δεν έχει βασικό πάγιο προμήθειας ρεύματος, αλλά και καμιά χρονική δέσμευση παραμονής συμβολαίου από πλευράς σας, αντιλαμβάνεστε το όφελος σας. Το οποίο για εσάς στους λογαριασμούς ρεύματος, απογειώνεται, και μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 25% !

*1 Η προσφορά ισχύει για όσους επισκεφτούν τα περίπτερα της Volterra. Που είτε κάνουν απευθείας αίτηση ενεργοποίησης, είτε αφήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να επικοινωνήσει η Volterra μαζί τους.

*2 Η προσφορά ισχύει για τους επόμενους 6 μήνες από την ενεργοποίηση της σύνδεσης του εκάστοτε πελάτη. Αφορά στην ημερήσια χρέωση ενέργειας και για όλους τους τύπους τιμολογίων (οικιακά & επαγγελματικά). Τέλος, ισχύει για αιτήσεις ενεργοποίησης έως και 15/2/17.

Για τη Volterra Α.Ε.

Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας