Σε εφαρμογή η χειμερινή περίοδος του νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος.Με το νυχτερινό ωράριο όλοι οι πελάτες επωφελούνται από χαμηλότερες χρεώσεις.

Σε εφαρμογή η χειμερινή περίοδος του νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος

25/10/2019
Η Volterra στην Καρδίτσα με φυσικό κατάστημα. Η αξιόπιστη επιλογή οικονομίας για Ηλ. Ρεύμα και Φυσικό Αέριο για κατοικίες και επιχειρήσεις της Καρδίτσας.

Η Volterra στην Καρδίτσα με φυσικό κατάστημα εξυπηρέτησης

19/11/2019
Προβολή όλων

Εγκαίνια για το πρώτο Volterra Shop στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια για το πρώτο Volterra Shop στη Θεσσαλονίκη. Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια του καταστήματος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της Volterra.

H Volterra, παραγωγός και πάροχος ενέργειας, υλοποιώντας το όραμα της να παρέχει υπηρεσίες οι οποίες θα συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη την κοινωνίας μας, σε ένα κλίμα γεμάτο θετική ενέργεια και με μεγάλη προσέλευση κόσμου εγκαινίασε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, το πρώτο της Volterra Shop στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα στην Καλαμαριά επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 52.

Πλέον οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ενέργειας της Volterra γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας της Καλαμαριάς θα δώσουν εύκολα, αξιόπιστα και σίγουρα λύσεις στις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής. Οι άνθρωποι του Volterra Shop Καλαμαριάς θα είναι δίπλα στους επισκέπτες τους με χαμόγελο, τεχνικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Αυτά αποτελούν άλλωστε κομμάτι των αξιών μας και θα αποτελέσουν τη βάση για το χτίσιμο μίας υγιούς και μακροχρόνιας σχέσης με τη Volterra. Συνεπώς, οι επισκέπτες του καταστήματος θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για τα πολλαπλά προγράμματος Volterra, καθώς επίσης και για επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μεταξύ άλλων την υπηρεσία e-bill η οποία ενημερώνει έγκαιρα μέσω SMS και email για την λήξη του λογαριασμού, δίνει πρόσβαση στο ιστορικό λογαριασμών και την εφαρμογή VolterraΜου μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να έχουν απόλυτο έλεγχο της κατανάλωσης, του λογαριασμού και των πληρωμών τους.

Παρών στην εκδήλωση, ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra A.E. κος Πάνος Νίκου, ο Δήμαρχος της Καλαμαριάς κος Γιάννης Δαρδαμανέλης, εκπρόσωποι του ομίλου AVAX ΑΕ και των θυγατρικών ΕΤΕΘ και AUTECO, εκπρόσωποι σημαντικών βιομηχανικών μονάδων της περιοχής, μέλη της Διοίκησης και εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Πόντου Καλαμαριάς στην οποία η Volterra είναι χορηγός, εκπρόσωποι τύπου, πελάτες, φίλοι και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε τι έγραψε ο τύπος για τα εγκαίνια του Volterra Shop Καλαμαριάς παρακάτω:

Καθημερινή , CityPortal.grLiberal.grMarketing Week

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την βραδιά των εγκαινίων:

Volterra Shop Kalamaria

Volterra Shop

Volterra Shop

Volterra Shop Kalamaria

Volterra Shop Kalamaria Volterra Shop Kalamaria

Volterra ShopΦωτο εγκαινίων Volterra Shop Kalamaria 9Volterra Shop ΚαλαμαριάςVolterra Shop Καλαμαριάς

 

 

 

 

 

 

test