Η Volterra αναζητά νέους εμπορικούς συνεργάτες

Η Volterra αναζητά νέους εμπορικούς συνεργάτες για την ανάπτυξη του δικτύου της

06/09/2017
WindEurope: Europe risks losing its competitive edge in wind
27/09/2016
Προβολή όλων

Δελτίο Τύπου: Ήρθε η εφαρμογή που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού

Ήρθε η εφαρμογή που παρέχει τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας.

Από: Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας | Volterra ΑΕ

Μαρούσι, 05/10/2017

Volterra MOY, Η εφαρμογή που δίνει τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας, ολοκληρώσαμε την υλοποίησης της καινοτόμου εφαρμογής Volterra MOY.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία πλατφόρμα και ένα application, μοντέρνο, ευχάριστο μα κυρίως φιλικό για το τελικό χρήστη και πάνω από όλα ολιστικά πληροφοριακό, έτσι ώστε ο εκάστοτε επισκέπτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμεί και σχετίζονται με το account του.

Η εφαρμογή Volterra ΜΟΥ βασίζεται στην βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα DiG (intelen.com/us/solutions/dig) της Intelen (www.intelen.com), για την παροχή προσωποποιημένων ψηφιακών υπηρεσιών σε εταιρίες ενέργειας και στους τελικούς καταναλωτές τους.

Η Intelen έχει ήδη κερδίσει μεγάλους πελάτες και πολύ σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, και αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά το 2018 τόσο σε πελάτες, όσο και σε νέα προϊόντα. Στον ελληνικό χώρο, διαχειρίζεται ήδη ενεργειακά και πελατοκεντρικά δεδομένα, περισσότερων από 100.000 εταιρειών και οικιακών καταναλωτών, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια σε εταιρικούς και οικιακούς καταναλωτές, ξεπερνώντας τα 2,5 εκατομμύρια τελικούς χρήστες μόνο στη χώρα μας.

Ποιες είναι όμως οι βασικές δυνατότητες του Volterra MOY; Ενδεικτικά μέσα από το Volterra MOY, κάθε χρήστης έχει την ευκαιρία να:

*Δει αναλυτικά το προφίλ της κατανάλωσης του!

*Κρατήσει αρχείο από το όλο το ιστορικό των πληρωμών του!

*Εξοφλήσει online, γρήγορα το λογαριασμό του!

*Ανακαλύψει χρήσιμα tips εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων κατ΄επέκτασην!

*Καταχωρήσει εύκολα τη τελευταία μέτρηση της παροχής του!

Η εφαρμογή Volterra MOY είναι διαθέσιμη για Desktop, Android και Apple συσκευές, (ακολουθήστε το παρακάτω σχετικό σύνδεσμο, κατεβάστε το Volterra MOY στη συσκευή σας και ανακαλύψτε πως μπορείτε να έχετε εύκολα τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας):

*για τη desktop έκδοση, πατήστε εδώ: volterramou.intelen.com.

*για play store (android), πατήστε εδώ: play.google.com/VolterraMOY.

*για app store (apple), πατήστε εδώ: itunes.apple.com/gr/app/VolterraMOY.

Οδηγός χρήσης Volterra MOY

*Κατεβάστε τον οδηγό χρήσης για οικιακούς πελάτες από εδώ > cloud.avax-sa.gr/Odigos_Xrisis_Oikiakon_Pelaton

*Κατεβάστε τον οδηγό χρήσης για οικιακούς πελάτες από εδώ > cloud.avax-sa.gr/Odigos_Xrisis_Megalon_Etairikon_Pelaton

Άν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για την εφαρμογή Volterra MOY, πατήστε εδώ. Σας ευχόμαστε ευχάριστη και ασφαλή πλοήγηση.

Για τη Volterra Α.Ε.

Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας

 

Η ΡΑΕ είναι η εποπτεύουσα αρχή στον τομέα της προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, κάθε καταναλωτής μπορεί να απευθύνεται στη ΡΑΕ σχετικά με θέματα συναφή με τη διαδικασία προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.