Ο πάροχος ενέργειας Volterra, στο δίκτυο Cashback World. Γίνε μέλος και επωφελήσου από σημαντικές εκπτώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο.

Ο πάροχος ενέργειας Volterra, στο δίκτυο Cashback World

25/06/2019
Η Volterra, βασικός χορηγός του Π.Σ. "Η Καλαμάτα". Η Μαύρη Θύελλα του ελληνικού ποδοσφαίρου βρήκε την ενέργεια που της αξίζει για να δυναμώσει και πάλι.

Δελτίο Τύπου | Η Volterra, βασικός χορηγός του Π.Σ. “Η Καλαμάτα”

30/08/2019

Δελτίο Τύπου: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά από τη ΔΕΗ του 45% αιολικών πάρκων της Volterra

Επισφραγίστηκε η συμφωνία με τη ΔΕΗ για τα αιολικά πάρκα

Από: Γραφείο Τύπου | Volterra Α.Ε.

Μαρούσι, 05/07/2019

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά από τη ΔΕΗ του 45% αιολικών πάρκων της Volterra

Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η εξαγορά από τη ΔΕΗ του 45% των αιολικών πάρκων ισχύος 69,7 MW της Volterra στην Αιτωλοακαρνανία και στη Βοιωτία. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της Volterra Πάνος Νίκου υπέγραψαν, στα γραφεία της ΔΕΗ, τις σχετικές συμβάσεις.

Ο κ. Εμμ. Μ. Παναγιωτάκης δήλωσε:

«Σήμερα επισφραγίζεται επίσημα η συνεργασία μας με τη VOLTERRA, η οποία είναι θυγατρική του «Ομίλου AVAX» σ΄έναν τομέα που είναι στρατηγικού ενδιαφέροντος για τη ΔΕΗ, όπως είναι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η εξαγορά του 45% από τα δύο SPV, με αιολικά πάρκα στην Αιτωλοακαρνανία και στη Βοιωτία, είναι μία από τις μεθόδους που θα ακολουθήσει η ΔΕΗ για την εκπλήρωση του στρατηγικού της στόχου, που είναι ο 15πλασιασμός της σε ΑΠΕ και ο ενδιάμεσος στόχος το 2022 να έχουμε 600 ΜW. Όπως έχουμε πει, στην κατεύθυνση αυτή θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα όπως είναι κατασκευές ιδίων έργων, εξαγορές, συμμετοχές joint venture, κ.λπ.».

Ο κ. Πάνος Νίκου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει κράτος χωρίς να έχει ένα δεσπόζοντα παραγωγό ενέργειας και αυτός είναι ο ρόλος της ΔΕΗ για την Ελλάδα.Όταν ο κ. Παναγιωτάκης ανακοίνωσε τη στρατηγική που αφορά στις ΑΠΕ για την ΔΕΗ, μιλήσαμε για τις δυνατότητες να αποτελέσει η VOLTERRA μέρος αυτή της στρατηγικής. Η συμφωνία, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά και είναι μια συμφωνία win-win».

Γραφείο Τύπου