Ομιλία του κ. Πάνου Νίκου, στο 1ο Power & Gas Supply Forum .

Δελτίο Τύπου: Η Volterra, κύριος χορηγός του Power & Gas Supply Forum

20/03/2019
Ο πάροχος ενέργειας Volterra, στο δίκτυο Cashback World. Γίνε μέλος και επωφελήσου από σημαντικές εκπτώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο.

Ο πάροχος ενέργειας Volterra, στο δίκτυο Cashback World

25/06/2019

Δελτίο Τύπου: Volterra και ΔΕΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους στην αγορά παραγωγής ενέργειας

Στρατηγική σύμπραξη Volterra - ΔΕΗ στην αγορά ενέργειας

Από: Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας | Volterra Α.Ε.

Μαρούσι, 19/04/2019

Η Volterra και η ΔΕΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της παραγωγής πράσινης ενέργειας

Στην από κοινού ανάπτυξη και εκμετάλλευση αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 69,7 MW συμφώνησαν και προχωρούν η ΔΕΗ (μέσω της ΔΕΗ-ΑΝ) και η VOLTERRA, θυγατρική του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου AVAX. Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ εξαγοράζει το 45% των μετοχών δυο εταιρειών (SPV) της VOLTERRA που έχουν στην κατοχή τους αντίστοιχα η μία δυο αιολικά πάρκα στην Αιτωλοακαρνανία ισχύος 16 MW που ήδη λειτουργούν με FiP 98 €/MWh και η άλλη δυο αιολικά πάρκα στη Βοιωτία το ένα ισχύος 42,9 MW με FiP 98€/MWh και το άλλο 10,8 MW με FiP 56,45€/MWh, των οποίων η κατασκευή πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Η σύμπραξη αυτή, με σημαντικά οφέλη για αμφότερες τις εταιρείες, δημιουργεί το κλίμα και τις συνθήκες και για άλλες παρόμοιες μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ τους στον τομέα των ΑΠΕ.

Για τη σύμπραξη αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra Α.Ε. κ. Πάνος Νίκου, δήλωσε:

Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για τη συνεργασία μας με τη μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα, διότι, με τον τρόπο αυτόν η Volterra ευελπιστεί να επιταχύνει την επίτευξη του στρατηγικού της σχεδιασμού, για την ενίσχυση της ανάπτυξής της στον τομέα της παραγωγής πράσινης ενέργειας.

Το άριστο κλίμα που επικράτησε καθ΄όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τη ΔΕΗ, μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά και ευθύνη για ανάλογες στρατηγικές συμφωνίες στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου