Η Volterra στην Καρδίτσα με φυσικό κατάστημα. Η αξιόπιστη επιλογή οικονομίας για Ηλ. Ρεύμα και Φυσικό Αέριο για κατοικίες και επιχειρήσεις της Καρδίτσας.

Η Volterra στην Καρδίτσα με φυσικό κατάστημα εξυπηρέτησης

19/11/2019
Η Volterra χορηγός της πολιτιστικής έκδοσης Επίλογος. Η Volterra αρωγός του πολιτισμού, στηρίζει τη δράση του περιοδικού Επίλογος.

Δελτίο Τύπου: Η Volterra χορηγός της πολιτιστικής έκδοσης “Επίλογος”

17/12/2019

Δελτίο Τύπου: Η Volterra εδραιώνει τη θέση της και στην αγορά Φυσικού Αερίου

Η Volterra εδραιώνει τη θέση της και στην αγορά Φυσικού Αερίου. Με πακέτα Ρεύματος και Φυσικού Αερίου στοχεύει στη διαρκή διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της.

Μαρούσι, 13/12/2019

Η Volterra εδραιώνει τη θέση της και στην αγορά Φυσικού Αερίου

Στην λιανική αγορά φυσικού αερίου συνεχίζει τη δραστηριότητά της η Volterra (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), σηματοδοτώντας την διεύρυνση του ενεργειακού της χαρτοφυλακίου και την παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών προϊόντων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Τα νέα συνδυαστικά προγράμματα Ρεύματος και Φυσικού Αερίου της Volterra, σχεδιάστηκαν με ευέλικτους & διάφανους όρους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καταναλωτών, συνοδευόμενα με σημαντικά ποσοστά εκπτώσεων επί της καταναλωθείσας ενέργειας. Ενδεικτικά, τα συνδυαστικά πακέτα παρέχουν έκπτωση στο Φυσικό Αέριο έως και 30%, για εμπορική ή οικιακή χρήση (κουζίνα, θέρμανση και χρήση ζεστού νερού), κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια.

Με έμφαση στην άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, οι σύμβουλοι ενέργειας της Volterra είναι στη διάθεσή των καταναλωτών σε ένα κατάστημα Volterra Shop ή στο τηλέφωνο 2130 88 3000.

Παράλληλα, η Volterra σήμερα κατέχει μερίδιο αγοράς 2.17%, στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας (σύμφωνα με το Μηνιαίο Δελτίο Συστήματος -ΗΕΠ- του Οκτωβρίου 2019, του ΕΝΕΧ) και ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο, δίκτυο καταστημάτων Volterra Shop που έως το τέλος του 2020 αναμένεται να φτάσουν τα 20 σημεία εξυπηρέτησης.

Το προφίλ του Ομίλου που ανήκει η Volterra:

Η Volterra Α.Ε. είναι μέλος του ομίλου AVAX Α.Ε. ενός εκ των ισχυρότερων κατασκευαστικών ομίλων στην Ελλάδα, με πολυετή δραστηριότητα στα πιο σημαντικά έργα υποδομών φυσικού αερίου όπως ο αγωγός TAP, ο σταθμός LNG της Ρεβυθούσας, δίκτυα υψηλής & μέσης πίεσης, καθώς και άλλα σημαντικά ενεργειακά έργα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (δείτε εδώ: ενδεικτικό χαρτοφυλάκιο ενεργειακών έργων).