Η Volterra, υπερήφανο μέλος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ)

Δελτίο Τύπου: Η Volterra, υπερήφανο μέλος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ)

21/12/2019

Δελτίο Τύπου: Η Volterra βραβεύτηκε στα Franchise Awards 2020!

Η Volterra βραβεύτηκε στα Franchise Awards 2020! Τιμή για τη Volterra η παραλαβή του Franchise Green Energy Award για το δίκτυο καταστημάτων της.

Μαρούσι, 31/01/2020

Η Volterra βραβεύτηκε στα Franchise Awards 2020!

Η Volterra (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), μέλος του κατασκευαστικού ομίλου AVAX, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη βράβευσή του δικτύου των φυσικών καταστημάτων Franchise -Volterra Shop- με το βραβείο «Franchise Green Energy Award», στη διαδικασία αξιολόγησης των βραβείων «Franchise 2020», τα οποία φέτος συμπληρώνουν τον δωδέκατο έτος διοργάνωσής τους και υλοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στο Gazarte.

Βασικό σκοπό των βραβείων αποτέλεσε και φέτος, η ανάδειξη μεγάλων brands τα οποία ξεχώρισαν για τις καινοτομίες τους, την ανάπτυξή τους και τις επενδύσεις τους, ενισχύοντας συνεχώς την απόδοση και την εταιρική εικόνα των καταστημάτων τους.

Με αφορμή τη βράβευση αυτή, τα στελέχη της Volterra θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους διοργανωτές και όσους την ψήφισαν προκειμένου να λάβει αυτήν την τιμητική διάκριση. Η οποία αποτελεί ένα επιστέγασμα της ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της και έρχεται σε φυσική συνέχεια της στρατηγικής της να στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη σημείων λιανικής πώλησης και εξυπηρέτησης.

Λίγα λόγια για τον θεσμό των βραβείων:

Τα Βραβεία Franchise διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό Franchise Business και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Ακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης:

test