Η Volterra στην έκθεση Climatherm-Energy 2020.Η Climatherm συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και ιδιωτών που εξετάζουν λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης.

Δελτίο Τύπου: Η Volterra στην έκθεση Climatherm-Energy 2020

19/02/2020
Ο Όμιλος AVAX στηρίζει το ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊόυ. Στόχος είναι να καλυφθεί μέρος των έκτακτων αναγκών που παρουσιάζουν οι ΜΕΘ στη χώρα μας.

Όμιλος AVAX: Στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

01/04/2020

Δελτίο Τύπου: H Volterra δίπλα στους πελάτες της, ενάντια στην εξάπλωση του Κορονοϊού

H Volterra δίπλα στους πελάτες της, ενάντια στην εξάπλωση του Κορονοϊού. Λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα προστασίας, τα καταστήματά μας μένουν ανοικτά.

Μαρούσι, 18/03/2020

H Volterra δίπλα στους πελάτες της, ενάντια στην εξάπλωση του Κορονοϊού

Αγαπητοί μας πελάτες,

Στη Volterra παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις για τον Covid-19 από τις αρχές του 2020 ως και την πρόσφατη εξάπλωση του στην Ελλάδα. Μετά από τα κατεπείγοντα μέτρα της κυβέρνησης για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας, θεσπίσαμε μία σειρά μέτρων προκειμένου να προστατέψουμε τους συνεργάτες, τους εργαζομένους και τους πελάτες μας και να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας μας, μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος τηλεργασίας εκμεταλλευόμενοι τα σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας.

Τα καταστήματα μας θα παραμείνουν ανοιχτά, τηρώντας ταυτόχρονα τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής για να προστατεύσουμε την υγεία των υπαλλήλων μας αλλά και του καταναλωτικού κοινού. Προκειμένου να δείτε τη σχετική λίστα των καταστημάτων μας, πατήστε εδώ.

Επιπλέον,  θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα την παροχή των υπηρεσιών μας, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία:

1. Μέσω τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης στο 2130 88 3000.
  2. Μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών της εφαρμογής Volterra ΜΟΥ.
  3. Μέσω e-mail sales@volterra.gr (για νέους πελάτες) και στο customercare@volterra.gr (για υφιστάμενους πελάτες).
  4. Μέσω του website www.volterra.gr, για τα σχετικά νέα και ανακοινώσεις.
  5. Μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook.

Κρατήστε τη θετική σας ενέργεια και παραμείνετε σπίτι.

Προτιμήστε τους εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας και εξυπηρέτησης.

Είμαστε δίπλα σας καθημερινά.

#ΜένουμεΣπίτι

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ (HIGH RES) VOLTERRA ΠΑΡΟΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ