Ο Όμιλος AVAX στηρίζει το ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊόυ. Στόχος είναι να καλυφθεί μέρος των έκτακτων αναγκών που παρουσιάζουν οι ΜΕΘ στη χώρα μας.

Όμιλος AVAX: Στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

01/04/2020
Όμιλος AVAX: Μέτρα προστασίας επισκεπτών και εργαζομένων κατά COVID-19. Η ασφάλεια των ανθρώπων μας, συνεργατών και εργαζομένων, αποτελεί προτεραιότητα.

Όμιλος AVAX: Μέτρα προστασίας επισκεπτών και εργαζομένων κατά COVID-19

30/04/2020
Προβολή όλων

Δελτίο Τύπου: H Volterra στηρίζει τους πελάτες της, με βοηθητικά μέτρα ελάφρυνσης

Η εταιρεία στηρίζει χιλιάδες νοικοκυριά, επιχειρήσεις (Covid-19). Αρωγός των προσπαθειών τους, με βοηθητικά μέτρα στήριξης, σε αυτή την περίοδο της κρίσης.

Μαρούσι, 06/04/2020

Η Volterra στηρίζει και κάνει τη ζωή χιλιάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ευκολότερη σε αυτή την περίοδο της κρίσης.

H Volterra, στηρίζει έμπρακτα τους καταναλωτές της, εν μέσω αυτής της χρονικής συγκυρίας. Για να περιοριστούν οι οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού -Covid-19, η εταιρεία με αίσθημα ευθύνης θέτει σε ισχύ τα παρακάτω έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης:

  1. Εφάπαξ έκπτωση 10€ σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες, που θα πραγματοποιήσουν ενεργοποίηση της υπηρεσίας Volterra MOY (εφαρμογή On-Line παρακολούθησης και εξόφλησης λογαριασμών) και E-Bill (ηλεκτρονικού λογαριασμού).*
  2. Επιστροφή του 100% του ποσού της εγγύησης όλων των οικιακών πελατών ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου που θα πραγματοποιήσουν ενεργοποίηση πάγιας εντολής εξόφλησης μέσω τραπέζης, εντός του Απριλίου του 2020.
  3. Ευνοϊκό πλαίσιο μεταχείρισης σε επιχειρήσεις που ανήκουν σε κωδικούς ΚΑΔ (Κωδικούς Άσκησης Δραστηριότητας), που έχουν πληγεί.
  4. Παροχή ευέλικτων διακανονισμών εξόφλησης, για όλους τους πελάτες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της κατηγορίας Κ.Ο.Τ.**
  5. Αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης για τρεις μήνες για όλους τους πελάτες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της κατηγορίας Κ.Ο.Τ. **

Επιπλέον, η Volterra θέλοντας να συμβάλει στη διασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας και του εφοδιασμού της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια και παράλληλα εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και τηλε-εργασίας λόγω του κορονοϊού, παρήγαγε κατά τον μήνα Μάρτιο του 2020 περίπου 2.700 MWh πράσινης ενέργειας από αιολικά πάρκα με εξ΄ ολοκλήρου, απομακρυσμένη επίβλεψή τους. Η ενέργεια αυτή αντιστοιχεί στις ανάγκες κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για περίπου 7.000 νοικοκυριά.

Επιπρόσθετα των ανωτέρω, ο μέτοχος της εταιρείας -κατασκευαστικός όμιλος AVAX Α.Ε.- προχώρησε σε δωρεά 10 αναπνευστήρων ενηλίκων, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου.

Κλείνοντας, η εταιρεία προτρέπει τους πελάτες της να συνεχίσουν την απρόσκοπτη επικοινωνία τους μαζί της επιλέγοντας, την εξ΄ αποστάσεως εξυπηρέτησή τους, με έναν από τους κάτωθι, εναλλακτικούς τρόπους, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία:

  1. Μέσω τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης στο 2130 88 3000.
  2. Μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών της εφαρμογής Volterra ΜΟΥ.
  3. Μέσω e-mail sales@volterra.gr (για νέους πελάτες) και στο customercare@volterra.gr (για υφιστάμενους πελάτες).
  4. Μέσω του website www.volterra.gr, για τα σχετικά νέα και ανακοινώσεις.
  5. Μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook.

Η Volterra στέκεται δίπλα σας καθημερινά.

#ΜένουμεΣπίτι

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ (HIGH RES) VOLTERRA ΠΑΡΟΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Για τη Volterra Α.Ε.

Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας

 

Σημαντικές σημειώσεις:

*Οι παροχές του πεδίου 1, αφορούν εφάπαξ έκπτωση 10€ σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες ηλεκτρικού ρεύματος, που θα πραγματοποιήσουν ενεργοποίηση της υπηρεσίας Volterra MOY και E-Bill (ηλεκτρονικός λογαριασμός), από 5€ έκπτωση για έκαστη ενεργοποιημένη υπηρεσία και 5€ έκπτωση σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες φυσικού αερίου που θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία E-Bill, για ενεργοποιήσεις από 06/04/2020 έως και 15/05/2020. Οι πιστώσεις των εκπτώσεων θα υλοποιηθούν στον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα εκδοθεί από τις 15/05/2020 και μετά.

**Οι παροχές των πεδίων 4 και 5, αφορούν κοινωνικές ομάδες των κάτωθι κατηγοριών:
Πελάτες που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ).