Η Volterra στα βραβεία Franchise Awards 2020!

Δελτίο Τύπου: Η Volterra βραβεύτηκε στα Franchise Awards 2020!

16/01/2020
H Volterra δίπλα στους πελάτες της, ενάντια στην εξάπλωση του Κορονοϊού. Λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα προστασίας, τα καταστήματά μας μένουν ανοικτά.

Δελτίο Τύπου: H Volterra δίπλα στους πελάτες της, ενάντια στην εξάπλωση του Κορονοϊού

18/03/2020
Προβολή όλων

Δελτίο Τύπου: Η Volterra στην έκθεση Climatherm-Energy 2020

Η Volterra στην έκθεση Climatherm-Energy 2020.Η Climatherm συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και ιδιωτών που εξετάζουν λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης.

Μαρούσι, 20/02/2020

Η Volterra στην έκθεση Climatherm – Energy 2020

Η Volterra Α.Ε., ιδιώτης παραγωγός και πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, συμμετέχει στη διεθνή έκθεση, «Climatherm-Energy 2020», η οποία πραγματοποιείται από 21 έως και 23 Φεβρουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Η Climatherm Energy, εξειδικεύεται στον χώρο της ενέργειας τα τελευταία 30 χρόνια, προβάλλοντας την επαγγελματική αγορά της ενέργειας (ΑΠΕ, Ηλεκτρική Ενέργειας, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός κ.ά.) και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και ιδιωτών που εξετάζουν τις διαθέσιμες λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης και τα νέα προϊόντα & υπηρεσίες του κλάδου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της Volterra σχετικά με το νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Συνεργατών Εγκαταστατών Φυσικού Αερίου και για τα νέα προγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου τα οποία συνεπάγονται σημαντικές εκπτώσεις για επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Παράλληλα, τους επισκέπτες της Climatherm Energy που θα επισκεφτούν το περίπτερο της Volterra τους περιμένουν διαγωνισμοί και πλούσια δώρα για περισσότερη οικονομία στην ενέργεια.

Πληροφοριακά στοιχεία Climatherm 2020

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 21 – 22 – 23 Φεβρουαρίου 2020.
Ώρες λειτουργίας: 11:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Athens Metropolitan Expo.
Περισσότερες πληροφορίες στο: www.climatherm.gr.

Για τη Volterra Α.Ε.

Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας