Αίτηση Νέου Συνεργάτη Volterra

Γίνετε Επίσημος Συνεργάτης της Volterra.

Ακολουθήστε τη παρακάτω προβλεπόμενη διαδικασία και εκδηλώστε ενδιαφέρον για να ενταχθείτε και εσείς στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Volterra.

Μέσα από τη συνεργασία μας, έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μία σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα που συνδυάζει σημαντική κερδοφορία με μία εξαίρετη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και μακρόπνοης συνεργασίας μαζί μας.

Αναντίρρητα, ο κλάδος της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου στην Ελλάδα μέσα από τη δυναμική και τη συνεχή μετεξέλιξη που τον διακρίνει, δημιουργεί άριστες προοπτικές επιχειρησιακής ανάπτυξης, με δυνατό παρόν και σίγουρο μέλλον.

Μη χάνεις λοιπόν την ευκαιρία, έλα και εσύ στη καλύτερη ομάδα συμβούλων ηλεκτρικής ενέργειας.

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με το πρόγραμμα ανάπτυξης συνεργατών, αποστείλετε το σχετικό σας αίτημα στο αρμόδιο τμήμα συνεργατών και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 2130 88 3000.

Α. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος νέου συνεργάτη

Πατήστε στο παρακάτω κουμπί και κατεβάστε την αίτηση.

Β. Αποστείλτε μας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και γίνετε Επίσημος Συνεργάτης της Volterra

Αφού συμπληρώσετε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μας την στέλνετε, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

είτε μέσω e-mail στο αρμόδιο τμήμα συνεργατών.

είτε μέσω Fax στο 2130 88 3299.

είτε μέσω Ταχυδρομείου ή Courier στη διεύθυνση: Αμαρουσίου Χαλανδρίου 16, Μαρούσι, 15125.

είτε επισυνάπτοντας τα στη παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.

Φόρμα επισύναψης αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

  Φυσικό ΚατάστημαΕλεύθερος Επαγγελματίας
  RadioGoogleΑπό άλλα websitesFacebookΆλλο (π.χ Περιοδικό, Εκδήλωση, Σύσταση από γνωστό, κα)

  Ναι
  Ναι

  Σημαντικές Σημειώσεις:

  Σας Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και τη διάθεση σας να ενταχθείτε στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Volterra Α.Ε. Η αίτηση σας καθώς και τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτή είναι άκρως εμπιστευτικά και για κανένα λόγο δε διαβιβάζονται σε άλλη εταιρεία ή συνεργάτη της Volterra Α.Ε.

  Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει όλα τα απαραίτητα στοιχεία να είναι ευκρινή και να φέρουν τις απαραίτητες υπογραφές/σφραγίδες του πελάτη.

  Contact us